Raluca Badulescu adora constructia din zona capului, insa Denisa a venit prea costumata si prea pe tema. Imi pare rau ca esti asa, as fi vrut sa ai o tinuta mai reinterpretata, in rest, esti superba"/"Destul de putin ai reinterpretat!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 apr 2018, 23:32

"Ma pui intr-o situatie dificila pentru ca tinuta ta seamana foarte mult cu cea a Otiliei, dar piesele tale sunt mult mai frumoasa", a spus si Iulia Albu.

"Voiam mult mai multa reintrpetare desi sandalele si corsetul sunt superbe," a intarit si Catalin Botezatu dupa ce toti ceilalti jurati i-au spus Denisei ca tinuta este  una superba, insa nu a facut foarte multa reinterpretare fiind prea pe tema casi Otilia.

Concurenta a si spus ca vrut sa aiba piese care sa duca cu gandul la o reinterpretare. Raluca Badulescu a fost de-a dreptul fermecata de constructia purtata pe cap de Denisa cat si de machiajul ei pe care le-a catalogat drept superbe.

Putin dezamagit, Maurice Munteanu se astepta si el la mai multa reinterpretare din partea concurentei, insa momentul a fost unul foarte bun, coregrafia foarte buna si ea, iar notele au fost si ele pe masura intregii scene.

 

 

Taguri: