Raluca Badulescu, adevarul despre implantul in FESE! Ce alte operatii isi mai doreste vedeta?

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2018, 12:12

Juratul "Bravo, ai stil!" a vorbit in repetate randuri despre interventiile pe care le are la nivelul corpului si niciodata nu s-a sfiit sa admita tot ce si-a facut.

"As vrea sa stau dreapta tot timpul. Am tendinta sa stau cocosata. O sa imi mai fac operatii estetice. Nu cred ca o sa imbatranesc asa repede. Nu mi-am facut interventii mari, botox mereu. Ma tin intr-o limita normala. Eu visez la acest nas perfect. Insa ii multumesc producatoarei care m-a sfatuit sa nu fac acest lucru. In acel moment m-am potolit, acest sfat a fost foarte important. Cred ca m-ar fi depersonalizat.

Nu as mai fi fost eu.


Vrei sa castigi 1000€ in 60 de minute? Inscrie-te alaturi de partenerul/partenera ta, la Cine-i Chefu'?


Era obligatoriu sa imi fac o operatie la sani, erau foarte mari, era un exces mare de piele, nu am mai facut alta. Pe parcurs, in aceasta vara, imi voi mai face niste interventii neinvanzive.

Am vrut sa imi pun si implanturi in fese, dar m-am potolit. Nu stiu cum ar fi. Imi plac fetele care si-au facut. E cam complicat, ma mai gandesc," a spus Raluca Badulescu la interviurile VIVA.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!