Cum a prins-o rasaritul pe Andreea Stravoiu la mare! Nici nu iti imaginai ce facea fosta finalista "Bravo, ai stil!" la ora aia pe plaja. Mai tarziu, s-a schimbat intr-un costum de baie, iar formele ei au facut RAVAGII pe skijet!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 aug 2017, 12:36

Andreea a plecat intr-o scurta vacanta la mare, pe litoralul bulgaresc unde s-a relaxat, dar a si muncit din greu pentru a s ementine in forma.

Fosta finalista "Bravo, ai stil!" si-a inceput ziua pe plaja, la cinci dimineata cu o cursa de alergat pe malu marii. Andreea prefera sa munceasca si in vacanta chiar daca ar putea sa se relaxeze si sa se bucure de timpul liber. Insa, fosta concurenta vrea sa fie mereu in forma asa ca alterneaza reprizele de bronzat cu o alergare pe malul marii sau cu o plimbare pe skijet.

 

Se stie ca Andreea este dependenta de adrenalina,a sa ca nu ezita sa se urce pe skijet pentru o plimbare in viteza pe apa.

Insa, ce a atras atentia cel mai mult a fost look-ul de invidiat al fostei finaliste si formele pe care si le intretine cu multa munca la sala.

 

 

Taguri: