PRIMUL eveniment monden fashion la care participa Marisa in calitate de castigatoare a competitiei "Bravo, ai stil!" si Andreea, finalista de pe locul trei! Uite ce tinute au purtat cele mai stilate femei din Romania

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 aug 2017, 16:21

Marisa si Andreea au fost prezente la un eveniment fashion important unde si-au etalat styling-ul vestimentar acumulat in urma experientei "Bravo, ai stil!"

Atat Marisa cat si Andreea au participat la un eveniment fashion in care au avut ocazia sa isi arate abilitatile stilistice imbogatite in urma participarii in competitia "Bravo, ai stil!". Alaturi de castigatoarea primului sezon, Silvia, Marisa a purtat un outfit foarte relaxat, iar atitudinea fresh si look-ul cat mai natural i-au completat de minune intreaga aparitie.

Nici Andreea nu s-a lasat mai prejos, iar tinuta ei a fost una de vara, la fel de relaxata.

Castigatoarea locului trei a purtat o palarie din paie pe care a avut-o ca accesoriu si intr-una din editiile "Bravo, ai stil!", iar pantalonii palazzo si camasa alba din poplin au completat perfect intreg look-ul, de altfel si el conceput intr-o editie a competitiei.

 

 

A post shared by ANDREEA DIANA (@andreeadiana.c) on

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri: