PRIMA REACTIE a Nabei dupa ce a parasit competitia "Bravo, ai stil!" Uite ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 oct 2017, 10:26

In Gala “Bravo, ai stil!” difuzata aseara, telespectatorii, dar si cei prezenti in platoul emisiunii au fost martorii unei rasturnari inedite de situatie.

Naba, una dintre preferatele telespectatorilor, dar si concurenta care a atras de multe ori simpatia juratilor, a parasit competitia cu ochii in lacrimi.

Dupa terminarea Galei ea a tinut sa le transmita un mesaj fanilor:

"M-aţi lăsat lată! Îmi dau lacrimile efectiv! Va iubesc atât de tare şi mă emoţionează atât de tare mesajele voastre,încât rămân fără cuvinte. (Având in vedere ca sunt o persoana care da replici pront)! Sunteţi cei mai minunaţi susţinători şi cei mai deosebiţi şi inteligenţi! Nabaliciousii mei! Ajungem departe! Ştiu,simt,cred! Voi sunteţi raza mea de soare! Puterea

mea! Tot ce am eu bun,de când am intrat in aceasta emisiune! Voi m-aţi acceptat,voi mi-aţi fost alaturi la greu,voi m-aţi făcut sa mă simt apreciata! Voi! Voi,cu încrederea,iubirea,mesajele,voturile ,susţinerea.... nu am cuvinte... mă pierd printre rânduri şi totuşi zâmbesc! Va iubesc este putin spus!", a scris Naba pe contul ei personal de Instagram.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!