PRIMA REACTIE a Marisei dupa ce a fost la un pas de eliminare in semifinala "Bravo, ai stil!" Ce mesaj a transmis concurenta dupa ce a castigat duelul cu Denisa

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 iul 2017, 09:36

In semifinala "Bravo, ai stil!" de ieri seara concurentele propuse pentru eliminare au fost Marisa si Denisa.

In semifinala "Bravo, ai stil!" de ieri seara concurentele propuse pentru eliminare au fost Marisa si Denisa.

Tensiunea a atins cote maxime iar in cele din urma verdictul a fost anuntat: Denisa a fost cea care a parasit competitia, in urma voturilor telespectatorilor: ea a strans 26.8% din voturi, iar Marisa 43.6%. Puteti revedea momentul AICI.

Imediat dupa Gala, Marisa a postat un mesaj pe contul ei de Instagram in care si-a explicat alegerea vestimentara, care a fost criticata dur de jurati:

"Am riscat şi se pare că am pierdut. Am avut ca temă "aripi de înger" şi am încercat să mă exprim altfel decât să port în spate nişte pene lipite pe un cadru de sârmă. Am considerat că ideea de înger poate fi exprimată prin simplitate, printr-un outfit curat, sensibil, fără stridentă provocatoare.

"Am ales o piesă vestimentară creată manual, special pentru mine în această gală, reprezentând aripi de înger decăzut si pasărea Phoenix, cea care renaşte din propria cenuşă.

Mi-ar fi fost mult mai simplu sa închiriez un costum de carnaval, sa port un slip, un sutien şi nişte tocuri de 12 cm. Mi-ar fi fost foarte usor sa castig această gală, abordând un look provocator. Si previzibil.

"Am ales in schimb sa vad lucrurile altfel si am crezut ca juraţii vor intelege ceea ce eu am vrut sa exprim. Se pare că m-am înşelat. Probabil am greşit, poate am mers prea departe cu interpretarea temei.
Dar nicio secundă nu am luat în derâdere această competiţie. Din contră.  Poate uneori am pus prea mult suflet şi am încercat prea mult sa fiu "altfel".

"Voi sunteti energia mea. Voi imi dati încredere si voi m-aţi validat in acest concurs de fiecare dată când am ajuns la un pas de eşec.  Pentru voi, vă promit, voi străluci în ultima săptămână si voi fi în finală acea "MARISA" pe care voi o vreţi câştigătoare.
Şi pentru care aţi fost dispuşi să plătiţi în fiecare săptămână un "2" la 1206.

"După jumătate de an, am ajuns aici. La un pas de final. Este ultimul asalt, ultimul efort pe care vă rog să îl faceţi pentru mine. Pentru Finală, votaţi 2 la 1206. #vămulţumescdininimă #voisunteţimarisa #astazimamsimţitînger #marisateam #2la1206 #feelthemagic #findthewinner #maţivalidatîncăodată #pregătimfinala #amsăvăreprezintcustil", a scris Marisa.

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

 

Taguri: