PRIMA REACTIE a Marisei, castigatoarea sezonului doi din "Bravo, ai stil!": "Am intrat în tot felul de belele..." Uite ce a avut sa le spuna fanilor care au votat-o si au sustinut-o!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 iul 2017, 16:55

Marisa Paolma a invins-o pe Adela, sambata seara, in finala sezonului doi, in urma voturilor telespectatorilor.

"Ieri s-a terminat un drum lung, plin de suişuri şi coborâşuri. Au fost şapte luni pline de evenimente în care am cunoscut oameni minunaţi, am trecut prin momente foarte grele sau atât de frumoase încât nu le-aş putea descrie în cuvinte. 

 

Am intrat în tot felul de belele, am făcut boroboaţe, am fost atacată, lăudată, apreciată sau arătată cu degetul.

Am adunat victorii şi înfrângeri, am crescut, am învăţat, m-am maturizat. 

Toată această experienţă extraordinară a fost posibilă pentru că voi aţi sacrificat pentru mine în fiecare săptămână unul, două sau nenumărate voturi, doar pentru că aţi crezut în mine. 

 

VOI mi-aţi oferit posibilitatea să parcurg acest drum, voi m-aţi păstrat pe linia de plutire atunci când am fost la un pas de a fi eliminată şi iată că într-un final, voi aţi DECIS ca eu să fiu învingătoarea.

Îmi este foarte greu să redactez un mesaj de mulţumire, pentru că nu pot să exprim cu adevărat ceea ce simt. Aţi fost pentru mine ca o armată de îngeri păzitori. Fiecare dintre voi în parte şi toţi împreună, invincibila #marisateam 

Voi aţi crezut în mine atunci când mulţi alţi apropiaţi mie au încetat să o mai facă şi le-am demonstrat împreună că merităm!

 

 

Nu în ultimul rând vreau să mulţumesc echipei Kanal D care a demonstrat profesionalism şi echidistanţă pe toată durata competiţiei! Este echipa alături de care mă voi alătura cu bucurie!! Mulţumesc Cătălin, mulţumesc Serap, mulţumesc tuturor(de acum) colegilor mei!!⭐

 

Vă iubesc din suflet şi vă promit că nu o să vă dezamăgesc.

Şi cât de curând aş vrea să ne vedem din nou, aşa cum am făcut ieri în Herăstrău (a fost tare răăăău!!) Sunteţi super! Am luptat şi am aşteptat mult momentul acesta!!#feelthemagic #findthewinner #MARISAPALOMATHEWINNER #VOISUNTEŢIMARISA #vaiubescpânălacerşiînapoi #datorităvouă #amîmplinitunvis", a scris Marisa pe Instagram, acumuland peste 10.000 de aprecieri in doar o ora!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!