Prima reactie a lui Razvan Ciobanu dupa ce s-a aflat ca paraseste show-ul "Bravo, ai stil!" Uite ce mesaj le-a transmis fanilor

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 ian 2018, 17:07

Razvan Ciobanu, apreciatul jurat de la “Bravo, si stil!” si unul dintre cei mai valorosi creatori de moda din Romania, paraseste show-ul de la Kanal D.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali si mai indragiti jurati de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu in interventiile sale din emisiune argumente solide si a avut un aport real in formarea tinerelor concurente de pe scena show-ului devenit un adevărat fenomen in România.

"Pentru mine Bravo, ai stil! a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit sa fac parte si a durat atat cat a trebuit ca sa-mi pot aduce contributia complet si sa impartasesc din plin experienta mea atat concurentelor, cat si celor de acasa.

"Sunt recunoscator celor din famila Kanal D ca au avut incredere in mine sa imi puna pe umeri asa o parte importanta din show. "Portile" raman deschise pentru colaborari in viitor, acum am nevoie sa petrec timp cu mine ca si designer, sa ma reintorc la creatie.

"Sigur ca nu a fost o decizie simpla, dar asta simt ca trebuia sa fac", a scris indragitul designer pe contul lui oficial de Instagram.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.