PRIMA REACTIE a Denisei dupa ce a fost eliminata din competitia "Bravo, ai stil!" Uite ce mesaj emotionant le-a transmis fanilor ei

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 iul 2017, 10:55

Denisa a fost eliminata in semifinala "Bravo, ai stil!" de sambata seara, pierzand duelul cu Marisa.

In urma voturilor publicului ea a strans 26.8% din voturi, iar Marisa 43.6%. Despartirea s-a lasat cu lacrimi si regrete, puteti vedea intreg momentul AICI.

Ieri, mezina competitiei a postat pe contul ei de Instagram prima reactie dupa eliminare:

"Inainte de aceasta competitie am avut o viata "in parametri". De aici incolo imi voi construi una plina de informatie de calitate.

M-a ajutat enorm prezenta in minunata emisiune. Am dat cu lacrima putin, am simtit ca voi ma doreati acolo si mi-a fost frica sa dezamagesc. Citesc de o saptamana comentariile voastre, pe toate.

"Stiu tot ce mi-ati spus, scris. Le-am luat pe toate, le-am ordonat pe categorii si le-am asezat in bibliorafturile sufletului meu. Ma voi folosi de ele, de sfaturile voastre. Va fi benzina ce o va propulsa pe Denisa in directia corecta, inainte si in sus.

Nu e putin lucru, mi-ati dat ceea ce aveam mai mult nevoie, incredere si curaj! Va iubesc si va sarut din Istanbul! Peace!", a scris ea.

 

 

A post shared by Den (@potecaru_denisa) on

 

 

Taguri: