PRIMA DECLARATIE oficiala a Ramonei dupa ce a fost eliminata din competitia "Bravo, ai stil!":"Am indurat atat de multe lucruri in competitie si nu mi se pare ok..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 nov 2017, 15:14

Ramona a fost dezamagita de ce s-a intamplat in Gala ce tocmai a trecut, insa si ea recunoaste ca viata merge inainte.

Ramona s-a simtit deznadajduita odata cu eliminarea din competitia "Bravo, ai stil!" si chiar a tinut sa spuna public ce simte:" Aici s-a incheiat drumul meu. Un drum plin de peripetii, plin de experiente, plin de oameni frumosi. Un drum lung, in care am intalnit persoane de la care am avut de invatat, si din care am invatat de ce fel de oameni sa stau departe.

Sa nu fiti tristi, dragii mei, totul o sa fie bine.

Ma simt epuizata, fizic si psihic, am indurat atat de multe lucruri in competitie si nu mi se pare ok deloc cum unele concurente nu au pic de demnitate, nu joaca corect si nu stiu ce este "spiritul de competitie", in care trebuie sa stii sa castigi, dar si sa pierzi. Ce cred eu este ca fiecare om o sa plateasca intr-un sfarsit nedreptatile pe care le face. Eu vreau sa va multumesc din suflet pentru ca ati fost alaturi de mine, ca m-ati sustinut si ca ati fost cea mai tare echipa!"

 

Taguri: