Pentru prima data, Catalin Botezatu face lumina in cazul Larisei si vine cu dovezi in ce priveste abilitatile ei stilistice! Raluca Badulescu nu crede nici in ruptul capului ca tinuta este facuta de concurenta, iar razboiul dintre Silvia si Larisa depases

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2018, 17:21

Larisa a venit increzatoare in fata juratilor pentru a i se comenta tinuta, insa a sfarsit tot certandu-se cu Silvia.

Ilinca Vandici a fost nevoita sa ii atraga atentia pe un tot foarte grav Silviei sa nu mai foloseasca un limbaj atat de colorat, iar Catalin Botezatu a spus in fata tuturor ca a vazut-o pe Larisa si pe mama ei la mall cum se sfatuiau si se consultau in ce priveste hainele. Ba mai mult, a mai mers si la un alt magazin de materiale si a vauzt-o cu ochii lui cum a ales unele produse spre incantarea lui.

Deci, designerul a fost extrem de multumit sa vada ca Larisa nu a beneficiat de ajutor din afara chiar daca se incearca sa sublinieze acest lucru, cel putin nu de aceasta data.

Mai mult, Raluca Badulescu tot nu crede ca aceasta tinuta este facuta de Larisa si spune ca este in afara competentelor ei stilistice. Nici macar nu crede ca ea a accesorizat acei pantofi cu acea geanta.

In afara acestui aspect, toata cearta dintre Larisa si Silvia se muta in timpul jurizarii, iar Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a fost nevoita sa intervina intre ele.

 

Taguri: