Ce prietenie s-a infiripat intre Iuliana si Marisa! Dupa ce si-a indemnat fanii sa o voteze pe Iuliana, acum, Marisa e mandra sa vada cum prietena ei ii poarta creatiile! Uite cat de bine ii sta modelinei cu piesele vestimentare ale prietenei sale!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 iun 2018, 11:19

Iuliana si Marisa au ajuns foarte bune prietene chiar din timpul competitie "All Stars" si se pare ca relatia dintre ele dureaza si dupa ce show-ul a luat sfarsit.

Prezente la un eveniment Kanal D, Iuliana a imbracat o tinuta all white ce poarta semnatura Marisa Paloma Design, de altfel, piese care i-au venit ca turnate.

Cele doua au fost mai mereu nedespartite, s-au distrat si s-au fotografiat impreuna, semn ca relatia dintre ele este una foarte trainica. Inca din Marea Finala, de cand Marisa a fost eliminata, ea si-a rugat toti sustinatorii sa o voteze pe Iuliana pentru ca merita sa castige.

Din pacate, Iuliana s-a clasat pe locui doi, spre dezamagirea sustinatorilor ei, dar finalista s-a indreptat cu pasi repezi spre succes deoarece contractele au inceput sa curga.

 

A post shared by Iuliana Doroftei (@iulianadoroftei) on

 

A post shared by Iuliana Doroftei (@iulianadoroftei) on

 

Taguri: