"Prietena ta de unde imprumuti e fiarta pe margele. Putem sa mai renuntam si noi la margele? Nu inteleg de ce juratii nu iti spun asta?!" /"Eu nu te cred ca NU ai stilist...Tinuta este FOARTE BUNA!" Care a fost pledoaria Ramonei in fata acuzatiilor aduse

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2017, 18:24

Tinuta Ramonei a fost luata la bani marunti de Razvan Ciobanu care nu mai suporta ca fiecare piesa a concurentei sa aiba pietre sau margele.

Razvan Ciobanu le-a semnalat juratilor faptul ca Ramona vine in competitie de patru saptamani cu piese avad margele sau pietre si ar vrea ca ea sa diversifice. Mai mult, Iulia Albu i-a atras atentia concurentei inca o data ca nu o crede ca nu are stilist, insa tinuta este foarte buna. La fel si Maurice care a incercat din nou sa ii intinda o capcana concurentei si a intrbat-o cum il plateste pe stilist.

Concurenta nu a picat in gheara fashion editorului si i-a spus ca este vorba despre o prietena buna de la care imprumuta lucruri si nu se pune problema de asa ceva.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!