Premiera in Romania! Silvia, castigatoarea "All Stars" si-a pus silicoane cu GAZ! Ce marime a ales vedeta si mai ales cum a reactionat cand le-a vazut prima data in mana

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 iun 2018, 13:17

Silvia a tot spus ca vrea sa isi puna implaturi, dar iata ca a trecut la fapte mai repede decat si-ar fi imaginat cineva.

Mai, intai, castigatoarea "All Stars" a mers la clinica domnului doctor Calin Dobos unde si-a luat toate informatiile necesare de care avea nevoie. Silvia a vrut sa vada ce i s epotriveste mai exact pentru ca nu mai suporta sa se vada cum spune ea, "baietel".

"Primele implanturi au fost niste pungi de silicon care contineau ser fiziologic, nu se mai folosesc, apoi au aparut cele cu silicon care daca se spargeau curgeau, apoi cele cu geluri siliconice care se gasesc peste tot, pe piata si acum au aparut implanturi mult mai usoare care creeaza un implant cu

o greutate mai mica decat cele obisnuite. Volumul este acelasi, dar greutatea este diferita. E o treime mai putin. Volumul de 400 de grame are greutatea de cel de 300.

Sunt mai usoare, nu vor mai trage de piele si daca isi doreste cineva un implant mai mare, rezultatul nu s eva degrada asa repede.", a spus domul doctor Calin Dogos despre implanturile Silviei.

"Aceste implanturi au fos tinventate pentru mine, ele au venit pe piata cand eu aveam mai mare nevoie de ele", a spus si Silvia.

 

Taguri: