"Nu prea imi place victimizarea ta din ultimul timp! Si cand plangi in pumni, se presupune ca nu te vede nimeni, insa la tine e altceva. Eu voi puncta de acum incolo doar o tusa personala pe care o voi vedea la voi, insa nu e cazul la tine!"/ Iulia Albu,

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 dec 2017, 17:44

Anca a reusit sa o infurie la culme pe Iulia Albu.

"Cred ca ai pus aceasta camasa sa nu se vada slitul fustei. Incerc sa folosesc cuvinte pe care sa le intelegeti. Mi se pare  ca este doar o fusta din latex cu o camsa si nu imi place victimizarea ta din ultimul timp. Si atunci cand plangi in pumni, se presupune ca plangi sa nu te vada cineva, insa tu ai vrut sa plangi de fata cu toata lumea, sa faci balamuc.

Eu nu voi mai pucnta decat tinutele care au o tusa pregnanta si un factor de risc asumat!" i-a spus Iulia concurentei.

Anca, in schimb, a tinut sa ii dea replica si a spus foarte afectata ca:"Eu nu vin aici sa ma dau in stamba? Eu am vrut sa ma imbrac in latex pentru ca s-ar putea sa fie ultima mea saptamana aici si i-am promis lui Razvan"

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!