Pe langa Marele Premiu de la "Bravo, ai stil!" si titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania", Marisa a mai castigat un PREMIU URIAS! Uite despre ce este vorba

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2017, 12:06

Marisa a fost desemnata castigatoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" si a pus mana pe premiul in valoare de 100 000 de lei si o posibila cariera in televiziune.

In afara de Marele Premiu, se pare ca Marisa este si o castigatoare la capitolul popularitate. Tanara in varsta de numai 20 de ani a reusit performanta de a ajunge pe Instagram de la 200 de mii de followers in urma acestei competitii care a propulsat-o pe culmile gloriei. "Am format cea mai puternică echipă şi împreună am ajuns aici!

Am intrat in competiţie, am luptat, am plâns, am râs, am fost împreună atât la bine cât şi la greu, am coborât, am urcat şi intr-un final am câştigat titlul de "CEA MAI STILATĂ FEMEIE DIN ROMÂNIA"!❤️ #doarîmpreună

Astăzi, acum, vreau să vă mulţumesc încă o data pentru tot ceea ce aţi făcut pentru mine!!❤️ Mulţumesc vouă, celor 200.000 de oameni care mă urmăriţi! Pregătiţi-vă pentru ceva frumos! Abia a fost începutul acesta!"

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!