Pasionata de calatorii, Cristina Dorobantu a ales sa petreaca sfârsitul de iulie in Grecia, la Mykonos. Uite cum arata costumul ei de baie cu care a atras toate privirile pe plaja!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 24 iul 2017, 12:59

Chiar daca sustine ca nu face prea mult sport si ca regimul ei alimentar nu este printre cele mai sanatoase, cea devenita cunoscuta dupa ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil”, arata impecabil in costum de baie.

Imbracata cu un costum de baie intreg cu imprimeu crocodil, Cristina Dorobantu  a intors toate capetele pe o plaja din Mykonos.

 

 

Prezentatoarea TV a ales Grecia pentru a se distra impreuna cu prietenii ei, declarând ca este de-a dreptul fascinata de insulele elene. Pentru ca in momentul de fata nu mai este implicata in niciun proiect de televiziune, tânara incearca sa profite cât mai mult de timpul liber.

 

 

Cristina Dorobantu a imbracat un costum sexy de baie

 

Cristina sustine ca nu face prea mari eforturi pentru a-si mentine silueta, insa cu toate acestea are un corp de invidiat.

Dovada stau imaginile cu ea plimbându-se pe malul marii Egee. „Am facut tratamente corporale in ultima vreme, dar trebuie sa recunosc ca la sala nu prea mai merg. De pe timpul când eram la „Bravo, ai stil” am renuntat si de atunci..."

 

Citeste mai multe pe libertatea.ro!

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!