Otilia si Beatrice au ajuns in faza eliminarii! Cine a parasit competitia "All Stars", frumoasa si efervescenta Otilia sau patimasa Beatrice?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 iun 2018, 09:40

Finala celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All stars”, se apropie de final, iar concurentele ramase in competitie lupta cu toate “armele” vestimentare pentru a castiga increderea juratilor si a celor din fata micilor ecrane.

Momentul Otiliei s-a numarat printre cele aplaudate de brigada sexi a emisiunii, insa, din pacate pentru aceasta, in urma voturilor telespectatorilor, Otilia a parasit competitia.
 
Tema Galei de aseara, “Costume de baie”, le-a pus in dificultate pe unele dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, iar alte concurente au fost aplaudate la scena deschisa de jurati, pentru ingeniozitate si momentele fabuloase puse in scena.
 
La duel, alaturi de Otilia s-a aflat si Beatrice. Cu un procentaj de 1,7%, Otilia a pierdut in fata rivalei sale, Beatrice, care si-a adjudecat 2,6% din voturile fanilor.
 
Cele trei puncte bonus oferite de  Victor Slav, Alex Velea si Bogdan Vladau au mers catre Marisa, dupa o dezbatere intensa si o analiza amanuntita a momentelor puse in scena de concurentele emisiunii.
Astfel, pe primul loc, in topul juratilor s-a clasat Marisa, cu 21 de puncte. 
 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!