Otilia s-a culcat pe jos in timpul defilarii si a inchis ochii. N-a mai suportat ce se intampla in jurul ei! Uite ce a facut-o sa recurga la acest gest socant

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 31 mai 2018, 16:59

Otilia a facut un gest neasteptat in timp ce Silvia si Iuliana au gasit motiv de cearta chiar in timpul defilarii Otiliei.

“Te simti bine acum cand joci din nou teatru cu mine? M-am saturat sa te vad jucand teatru cu mine. Fii si tu reala. Te simti bine cand minti?”, spune Silvia.
Iuliana nu crede in bunele intentii ale Silviei si se simte calomniata in mod voalat de “glumele” ei.
“Eu nu ma simt ok cand tu ma faci sa ma simt prost!”, ii raspunde Iuliana Silviei.

Silvia nu conteneste sa isi enumere calitatile pe care aceasta crede ca le are ca un avantaj in fata rivalei sale, Iuliana. 
“Iuliana, eu ti-am mai explicat o chestie: eu am armele necesare cu care sa lupt in aceasta competitie cu oricine; am talent, am vorbele la mine, sunt carismatica si stiu sa tratez totul cu umor”, spune Silvia.

Vazand ca cearta celor doua nu se mai incheie, Otilia a ales sa se culce pe jos, rugandu-le pe cele doua sa o trezeasca cand termina discutia.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!