Otilia nu isi refuza nicio placere pentru a arata impecabil! Ce interventie si-a facut frumoasa concurenta la nivelul fetei?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 mai 2018, 13:48

Otilia nu se da inlaturi de a arata perfect si a si recunoscut ca apeleaza la mcii interventii pentru a-si pune in valoare frumusetea.

Otilia este fara doar si poate o concurenta foarte frumoasa si carismatica. Mereu pozitiva, zambitoare si cu replicile la ea, concurenta ii determina de fiecare data pe jurati sa o aprecieze si nu doar pentru stilul vestimentar pentru ca de multe ori, se intampla sa mai si greseasca in altacuirea tinutelor, dar pentru carisma de care da dovada.

Comparata de catre Maurice Munteanu cu Marylin Monroe, Otilia stie sa isi puna in evidenta trasaturile si farmecul personal.

Concurenta are grija sa fie in forma si mai ales stie si cum sa isi sublinieze atuurile. Acum ceva timp, ea a fost la o clinica de infrumusetare unde si-a facut o interventie la nivelul buzelor si efectul s-a vazut imediat.

 

 

A post shared by Otilia (@otiliaav) on

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.