Otilia face un dans de zile mari in fata juratilor si mai mult, reuseste sa ia trei stelute! Premiera pentru outfitul ei

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 feb 2018, 17:29

"Oti, stii cum vad eu lucrurile:tu te-ai pus pe treaba...Ai inteles si te-ai pus pe treaba. Nu ai rupt styling-ul in doua, dar simt ca ne vei rezerva surprize," a declarat Raluca Badulescu.

"Esti fara cusur, Oti, deci jur ca "All Stars" paleste cand te vede pe aici! Am o nepotica care in loc de nonsalanta, spune sonsalanta iesita din comun, jur!", a declarat Catalin Botezatu.

"As fi pus la tinuta asta niste ciorapi albi, jur, prosop, asa flausate. Imi place trench-ul, imi place tinuta", a declarat si Maurice Munteanu.

Raluca Badulescu, in schimb, a fost prima care a laudat initiativa Otiliei de a se schimba si are senzatia ca frumoasa concurenta le va rezerva surprize caci face progrese vizibile, mai ales de cand a fost certata aspru

de Catalin Botezatu.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!