"Otilia este la ani lumina distanta de cum a venit in show!" Iulia Albu ii ia apararea concurentei, in schimb juratii au numai critici la adresa tinutei ei: "Faci cu buzele cum facea Samantha cu nasul...!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 mai 2018, 16:31

Otilia face o gafa de proportii astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”. Cu un look diferit fata de ceea ce a propus pana acum in competitie concurenta, stilistic vorbind, Oti atrage toate privirile in momentul defilarii.

“Apreciez ca te-ai prezentat in felul acesta astazi, cu un styling, dar rochia aceasta a fost <tarnosita> in cadrul sezonului trecut de catre concurente, cred ca in numar de doua. (…)  Imi place cum te-ai gandit tu sa accesorizezi acest model, tip kimono, ai pus creioanele in coc, ti-ai facut buzitele acestea, chiar si cerceii mi se par un touch dragut! Sincera sa fiu, te poti duce unde vrei tu imbracata asa, ai facut progrese, nu faci greseli majore in styling, dar … trebuie mult mai mult”, este de parere jurata Raluca Badulescu.

Spre surprinderea tuturor, Iulia Albu sare in “aparea” Otiliei, considerand ca tinuta este foarte bine accesorizata. “Da, au mai fost concurente cu aceasta rochie, dar mie mi se pare ca este foarte bine accesorizata. Nici mie nu-mi plac geanta si pantofii dar se potrivesc intre ele, pentru aceasta rochie. Imi place ca ai ales acesti cercei albastri, imi plac machiajul si parul”, a spus Iulia Albu.

 

Taguri: