Otilia de la "Bravo, ai stil!", super-sexy la prima sedinta foto de dupa eliminarea din show! A pozat pentru un brand de lenjerie intima iar atmosfera a fost incendiara

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 19 iun 2018, 15:40

Otilia, una dintre cele mai tinere concurente de la "Bravo, ai stil!", era inca la liceu in momentul in care a debutat in celebrul show TV.

Dupa ce a absolvit liceul de muzica, Otilia a intrat la Facultatea de Drept, dar se pare ca o atrage mai mult podiumul de defilare decat roba de avocat. In plus, in urma prezentei la "Bravo, ai stil!" a devenit cunoscuta in toata tara, fiind urmarita de peste 120.000 de persoane doar pe Instagram. 

Drept urmare, nimeni nu a fost surprins cand frumoasa blonda a inceput sa colaboreze cu diferite brand-uri din domeniul frumusetii.

Cea mai recenta colaborare a sa a vizat un magazin online de haine iar Otilia si-a rasfatat fanii cu un scurt clip video de la filmari:

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!