Odata ajunsa in fata juratilor, Andreea este deconspirata de catre Raluca Badulescu:"Nu mai am liniste de voi! Le-ati facut capul varza fetelor alora de la salon" Ce a patit juratul de nu mai are loc de concurente nici macar la salonul de manichiura?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 feb 2018, 17:10

Andreea a avut o disputa apriga cu Beatrice care a scos la iveala ca rivala ei ar avea stilist.

Insa, si mai mult, se pare ca Raluca Badulescu nu mai are loc la salonul de manichiura din cauza concurentelor "All Stars" care vin in numar mare sa isi aleaga bijuterii de acolo. Ba mai mult, unele ar veni si cu stilist dupa ele. Atat a fost mult, ca iar s-au incins discutiile in platoul emisiunii si Beatrice a inceput sa arate cu degetul si sa spuna exact cine ar avea stilist.

Raluca a relatat toata situatia, insa outfitul Andreei nu i s-a parut deloc fericit mai ales din cauza tensilor din picioare. Nici puloverul nu pare o lumina si Catalin Botezatu a subliniat faptul ca intr-adevar este o tinuta de zi, insa sa aiba mare grija la ce emisiune vine.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!