"O fata cu stil nu danseaza pe mese! Imi place ca ai fost creativa, insa nu vreau sa transmiti mesaj negativ publicului!" Iulia Albu o pune la punct pe Emiliana dupa reprezentatia cu Naba

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 nov 2017, 17:01

Iuliei Albu nu i s-a parut deloc interesanta provocarea acceptata de Emiliana, insa a trecut cu vederea peste micul incident.

"O sa incerc sa trec peste multe lucruri pentru ca tu chiar incerci sa faci ceva, Emiliana. O fata cu stil nu danseaza pe mese. Povestea imi place, ai fost creativa, insa nu vreau sa transmiti un mesaj negativ publicului si da, o fata cu stil accepta provocarile!"

"Ar fi trebuit sa porti o peruca alba si mult mai lunga, e prea scurta si prea neagra. Efectul ar fi fos tmai amplificat, insa tinuta imi place foarte mult", a spus Raluca Badulescu.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!