Nu si-au dorit niciodata un astfel de final! Emiliana si Iuliana, fata in fata in momentul eliminarii. Cine a parasit competitia "All Stars" cu lacrimi in ochi

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2018, 11:24

In Gala de aseara a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars” concurentele s-au intrecut in tinute spectaculoase, momente inedite si culori vii, demne pentru a se incadra in totalitate in tematica propusa de jurati, “Jungle glam”.

Silvia a fost una dintre fetele care a fost aplaudata la scena deschisa, atat de jurati, cat si de catre brigada sexi a emisiunii. Alex Velea a avut numai cuvinte de lauda la adresa Silviei, concurenta fiind complesita de complimentele facute de catre artist. 

“Esti genul de personaj care reuseste sa ma socheze si sa imi starneasca curiozitatea. Imi place sa te vad. Esti usor nebunatica, dar imi place! Esti o nebuna frumoasa.

Felicitari!”, a spus Alex Velea. 

 

Din pacate, pentru Emiliana aceasta a fost ultima seara in acest concurs, fata fiind eliminata in urma voturilor telespectatorilor. Alaturi de Emiliana, spre eliminare a fost propusa si buna ei prietena, Iuliana, insa cea din urma a fost salvata de votul publicului. 

Pe primul loc, in topul juratilor, s-a clasat Marisa, cu 18 puncte, fiind urmata de Denisa si Beatrice.

 

In preferintele fanilor, in urma voturilor acestora, primul loc a fost adjudecat de Silvia, cu 23,1%. Emiliana nu a reusit sa ajunga la inima fanilor ei, fiind votata in proportie de doar 4,9 procente. Acesta i-a dictat si sfarsitul fetei in aceasta competitie si drumul ei s-a incheiat aseara, in goana dupa premiul de Cea mai stilata femeie din Romania.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!