"Din nimic, ai facut ceva care sa iasa ok!"/"Eu sunt cam foita. Vizeta aia seamana a macelar care transeaza carea si nu trebuie sa ii intre in ochi sau dentist, sudor..." Pareri contradictorii in legatura cu tinuta Ancai din partea juratilor!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2017, 17:16

Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au dubii in legatura cu efectul stilistic dat de tinuta realizata de Anca.

Daca Raluca vede in accesoriul de pe cap al Ancai un fel de scut protector folosit de dentist sau sudor, nu mai vorbim de comparatia cu un macelar, iata ca Maurice explica exact de ce tinuta concurentei nu functioneaza desi ea a incercat sa integreze toate piesele si sa faca ceva armonios:"Tu ai reusit, avand trupul armonios si foarte bine proportionat, fusta avand dimensiunea perfecta, da..arata ok, insa nu e ok.

Pantofii nu au nicio legatura cu jacheta, nici culoarea nici print-ul car ee moartea pasiunii. Genul acesta de tricou nu se potriveste cu jacheta cu umarul..bref, imi place jacheta si cam atat."

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!