Nimeni nu se astepta ca EA sa paraseasca competitia "Bravo, ai stil!". Era una din cele mai puternice concurenta incat si juratii au ramas fara cuvinte. Victor, Bogdan si Alex regreta ca nu i-au dat ei cele trei puncte! Cu ochii in lacrimi, tanara parases

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 nov 2017, 00:39

Gala numarul 13 a show-ului “Bravo, ai stil!” a fost una cu ghinion pentru Ramona; fata a fost eliminata din competitie, ca urmare a numarului mic de voturi primit din partea telespectatorilor.

Dupa clasamentul juratilor, in urma punctelor oferite din partea acestora, pe primul loc s-a clasat Iuliana, cu 19 puncte, fiind urmata la o distanta foarte mica de Naba, cu 17 puncte, iar cea de-a treia pozitie a fost ocupata de Alina, cu 12 puncte.

Alaturi de Ramona, la duel, s-au aflat  Bianca si Anca, insa dupa jurizarea telespectatorilor, Ramona a fost eliminata. Procentajul votarii a fost de numai 5,6% pentru aceasta.

In urma voturilor celor din fata micilor ecrane, pe primul loc s-a pozitionat Bianca, cu 22,1%, fiind urmata indeaproape de Naba, cu 18,4%. Premiera editiei a fost data de faptul ca locul trei in preferintele fanilor a fost ocupat, la egalitate, de Iuliana si Emiliana, cu cate 15,8% fiecare.

Bianca a reusit sa se salveze de la eliminare si, mai mult, a ocupat primul loc in topul telespectatorilor.

Batalia s-a dat intre Ramona si Anca.

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!” difuzat de luni pana vineri, de la 16:30, si in fiecare sambata, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!