Niciodata nu l-ai vazut atat de pornit pe Catalin Botezatu:"Tu, o pustoaica, nu iti permit tie sa imi vorbesti asa si nimanui! NU ai stil, punct, NU iti permit sa vorbesti cu mine." Care a fost reactia Larisei dupa ce a izbucnit in hohote de plans?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 feb 2018, 17:55

Cele zece concurente pasesc in mare verva in platoul emisiunii astazi si, cu toate isi doresc, deopotriva, sa-si eclipseze contracandidatele, prin tinutele lor, in fata juratilor.

Invitata la defilare, Larisa starneste controverse chiar de la inceput, colegele de competitie insinuand ca tinuta acesteia este copiata in totalitate dupa un model celebru. Ajunsa in fata juratilor, Catalin Botezatu sustine originalitatea tinutelor si critica dur outfit-ul Larisei.

“Ar trebui sa aveti mai putine surse de inspiratie sau, cel putin, pe <acea> sursa de inspiratie sa va imprimati propria atitudine stilistica si propriul stil, ceea ce nu este cazul tau, acum.

(…) Tinuta este una comuna”, a spus Catalin.

Larisei nu ii pica bine “comentariile” juratului, iar atitudinea pe care tanara o adopta in fata juriului il scoate din sarite pe renumitul designer.



“Tu, domnisoara, (…) nu stii cu ce se mananca nici croitoria, nici stilul, iar eu nu-ti permit tie sa-mi vorbesti asa! (…) Nu-ti permit sa mai vorbesti cu mine, punct!”, a concluzionat Catalin Botezatu.

 

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.