"Daca nici tu care traiesti pentru aceasta tema, nu esti in tema, Doamne, ce va urma!"/"Nu stiu ce, un GARD?"/"Totul e cheap!" Larisa, moment foarte bun, dar tinuta foarte slaba! Si rivalele ei au fost foarte dure cu ea

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 mar 2018, 23:18

Larisa a venit cu o tinuta, intr-adevar, reinterpretata in Gala Aripi de Inger, insa nici macar sexy nu a fost in opinia lui Botezatu.

Pana si Raluca Badulescu care, de multe ori i-a luat apararea Larisei, a recunoscut ca tinuta nu este la nivelul la care i-a obisnuit concurenta:"Mi se pare ca sunt facute in graba aripile, par cheap si sunt cheap si daca ma gandesc bine, am o presimtire, cred ca asta e inceputul. Nu e niciun zvac."

"Mi-a placut melodia, dansatorii, insa tinuta m-a dezamagit groaznic. Daca nici tu nu esti in tema, atunci, Doamne, nu stiu ce va urma!", a fost concluzia Ralucai.

"Aia nu e o trena, e o pestelca, si aripile par un gard. Nu mai, pe bune, renunta la aceasta atitudine. S-a incercat, s-a sugerat ideea de creativitate, asta nu inseamna ca avem!"

 

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.