Muzica traditional romaneasca, dansurile specifice, umorul si … prietenii imaginari fac furori la Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, duminica aceasta, in prima zi de Pasti

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 apr 2018, 18:49

Surprizele se tin lant la “Bravo, ai stil! All Stars” si in aceasta Gala a saptamanii, cu tematica “Traditia si cultura romaneasca”.

Concurentele se intrec in a oferi juratilor si publicului cele mai bune tinute, dar si cele mai inspirate momente artistice, fiecare dintre acestea dorindu-si sa cucereasca publicul si juratii.

Fie ca este vorba de dansuri populare romanesti sau de tinute traditionale, unele dintre concurente reusesc sa gaseasca “ceva in plus” care sa starneasca admiratia, si sa ia prin surprindere auditoriul.

Duminica seara vom asista, printre multele momente frumoase oferite de competitoarele show-ului si la o reprezentatie de teatru inedit, spectacol oferit de concurenta Silvia.

Emotia, tinuta, umorul si … prieteni imaginari vor face furori in platoul emisiunii odata cu intrarea in scena a concurentei Silvia.

“Sincera sa fiu nu ma asteptam la mai putin din partea ta, dar ceea ce ma bucura cel mai mult este ca niciodata nu stim (juriul- n.r.) la ce sa ne asteptam din partea ta! Asta este talentul tau! Tinuta este exceptionala! Iti multumim pentru show, Silvia!”, a spus Raluca Badulescu.

Nu doar Raluca Badulescu a fost impresionata de prestatia artistica si vestimentara a Silviei, ci si ceilalti jurati, Catalin Botezatu subliniind faptul ca pot fi prezentate momente unice in Gala, cu doar cateva elemente.

“Silvia … Un moment facut dintr-o lumanare, oua de Pasti si trei scaune goale! Asta inseamna sa ai inventivitate, creativitate si stil!”, a spus Catalin Botezatu.

Nu ratati Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, duminica, 8 aprilie, in prima zi de Pasti, de la 23:15, imediat dupa “Exatlon”.

 

Taguri: