"Momentul tau este inexistent, rochia iti vine foarte bine pentru ca ai un trup dumnezeiesc, insa tinuta este distrusa prin accesorizare!" Iulia Albu si Maurice Munteanu pe aceeasi lungime de unde in c eo priveste pe Alina:"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 26 mai 2018, 22:32

"Concurenta Alina nu are niciun moment si nici tinuta nu esteuna de zile mari..." a mai completat Maurice Munteanu.

Iulia Albu si Maurice Munteanu au punctat faptul ca Alina a gresit accesorizarea. Desi a avut o rochie fina, eleganta, se pare ca cerceii si bratarile nu functioneaza foarte bine impreuna.Cei doi jurati au recunoscut, in schimb, ca trupul desavarsit al Alinei pune in valoare tinuta si nu invers, iar coafura a fost si ea una foarte bine facuta.

In schimb, Raluca Badulescu si catalin Botezatu au apreciat tot ce a facut Alina, mai putin momentul care nu prea a existat:"Bratarile pe care le ai vin sa completeze o goliciune, sandalele in plac, machiajul e bun, insa momentul

nu a fost unul spectaculos."

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!