Mesajul emotionant al Ilincai Vandici pentru Iuliana! Uite ce spune vedeta despre castigatoarea "Bravo, ai stil!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 dec 2017, 15:21

Dupa Marea Finala "Bravo, ai stil!" de duminica seara, Ilinca Vandici a postat pe pagina ei oficiala de Instagram un mesaj emotionant referitor la Iuliana, castigatoarea concursului.

Vedeta a apreciat evolutia ei si considera ca transformarea pe care a suferit-o este extraordinara.

"Bravo, ai stil! Iuliana!!!!! Felicitari!!!! Aceasta a fost desemnata drept Cea mai stilata femeie din Romania si a intrat in posesia sumei de 100.000 de lei, intrunind 57,3% din voturile telespectatorilor.

"Tanara s-a remarcat de-a lungul competitiei prin eleganta, delicatete si, asa cum au sustinut juratii in aceasta Gala finala, a demonstrat ca a evoluat extraordinar de la fata timida, nesigura, la o femeie in toata puterea cuvantului, stapana pe alegerile ei, stilistice si nu numai.

"Bianca a parasit competitia cu un procent de 17% din voturile celor de acasa, dupa ce a fost criticata aspru de Razvan Ciobanu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu".

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!