Maurice, stupefiat de dansul Emilianei:"Poate la Agigea se danseaza asa...El Cocalara" Fashion editorul a imitat-o intr-un mare fel pe concurenta, insa cand a venit vorba de tinuta, a fost jale!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2018, 16:29

Juratul nu se opreste aici si isi insira nemultumirile vizavi de prestatia Emilianei, nu doar despre veleitatile ei vestimentare. Maurice este stupefiat de dansul fetei, cel care ii sustine intreaga poveste, si face o analogie care starneste hohote de ras in platoul emisiunii “Bravo, ai stil! All Stars”.

“Iti dau un sfat: nu mai dansa asa! "El cocalara". Care parte nu ai inteles-o? Asa se danseaza in fata DJ-ului, la un festival care se desfasoara, poate, la Agigea!”, spune acesta.

Ce au de spus ceilalti jurati si daca reuseste Emiliana sa castige simpatia juratilor si stelele din partea acestora veti putea afla urmarind video alaturat!

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!