Maurice, sfaturi pretiose pentru Iuliana, in “demersul” concurentei de a-l cuceri pe Ilie Dumitrescu Junior

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 apr 2018, 10:48

De cand a auzit ca Ilie Dumitrescu Jr. s-ar plimba prin Parcul Carol, asa cum “sustine” in povestea ei, premergatoare defilarii, concurenta Iuliana nu mai stie ce sa faca ca sa-I atraga atentia chipesului actor.

“Este seara si ma plimb prin parcul Carol. Am auzit ca Ilie Dumitrescu Jr. se plimba si el noapte, pe acolo. Ideea este ca i-am dat un mesaj si niste Like-uri dar nu cred ca le-a observat, insa cu acesti colanti sunt sigura ca o va face!”, suna povestea Iulianei.

Styling-ul facut de Iuliana, dar si povestea acesteia dau nastere reactiilor “rautacioase” in randul concurentelor. In spirit de gluma, juratul Maurice o atentioneaza pe Iuliana ca tactica folosita de aceasta este complet gresita si ii ofera sfaturi pretioase tinerei, pentru reusita.

“Iuliana, tactica ta este complet gresita! Ce faci tu in momentul cand ii dai un mesaj si el nu observa? Insisti! Daca nu vede, ii mai dai inca unul, si inca unul! Trebuie sa dai cca 2000 de mesaje pe zi! Daca nici la alea nu raspunde, afli unde sta …”, o sfatuieste Maurice pe Iuliana iar lista “sugestiilor” nu se opreste aici.

Dincolo de gluma, juratii au observat “schimbarea” de look a Iulianei si styling-ul abordat de aceasta iar calificativele au fost pe masura. Cum s-a descurcat concurenta in fata juratilor aflati astazi, de la 16:30, la “bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: