Maurice Munteanu, mustrare la adresa concurentelor de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Eu nu m-as imbraca asa nici daca ar fi prima emisie"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 mai 2018, 10:18

Pentru ca finalul competitiei se apropie cu pasi repezi, concurentele trebuie sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu al concursului de fashion.

“Anuntul meu, pentru ziua de azi, si pentru aceasta saptamana este urmatorul: sunteti in contratimp! Aveti cinci zile la dispozitie pentru a reusi sa strangeti stele din partea juratilor, si voturi din partea celor de acasa! Eu cred ca ar fi momentul sa va treziti, sa constientizati locul in care va aflati, si faptul ca poate, o astfel de experienta, cine stie, poate ca nu o veti mai intalni niciodata, in aceasta viata!”, spune Ilinca Vandici.



Defilarile incep dar si micile discutii intre fete, insa juratii intervin imediat in momentul in care concurentele sunt cuprinse de “iuresul” discutiilor in contradictoriu. Maurice, intrigat, atrage atentia concurentelor pe care le vrea mai prezente in competitie decat in comentarii acide.


“Mai bine, fetelor, in loc sa va concentrati pe analiza literara a <Operei> si pe voturile publicului, ar trebui sa va concentrati pe competitie, al carei spirit mie mi se pare inexistent.
Cu exceptia unor <impunsaturi> intre voi, eu nu vad nimic altceva … a, si niste tinute foarte slabe, cel putin asta vad astazi. Eu nu m-as imbraca asa nici daca ar fi prima emisie <Bravo, ai stil!>”, spune Maurice Munteanu.

Cum s-au prezentat concurentele astazi, si cine va fi cea mai apreciata tinuta, aflati in editia de azi, “Bravo, ai stil! All Stars”, de la ora 16:30.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!