Maurice Munteanu, declaratie emotionanta de 8 Martie: "Te iubesc, mama!" Uite cat de mult seamana juratul de la "Bravo, ai stil" cu cea mai importanta femeie din viata sa

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 mar 2018, 12:37

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Maurice a postat pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de mama sa.

"Am crescut în comunism, sunt născut în ’78, şi am avut parte de o familie foarte OK, care m-a ferit destul de mult de ce a însemnat „perioada de tristă amintire“. Am fost un copil fericit pentru că provin dintr-o familie care mi-a asigurat întotdeauna absolut tot ce am avut nevoie. 

 

Îmi aduc aminte de nişte vacanţe superbe, de nişte petreceri superbe în casă.

Ai mei erau nişte oameni care ieşeau foarte mult, cărora le plăcea să petreacă, să se întâlnească cu prieteni, călătoream destul de mult şi atunci, sigur că da, am avut o copilărie cât se poate de OK.

 

Mama a lucrat ani de zile la Comitetul Central, după care la Ministerul de Externe. Ţin minte, în mod special, ţinutele de seară ale mamei mele.

Cred că ăsta a fost şi primul meu contact cu moda, prin ea a avut loc treaba asta. Tot ea m-a făcut să mă şi îndrăgostesc de literatură, de cinema şi de teatru în egală măsură. Asta este, cred, cea mai puternică amintire. Mama a fost una dintre cele mai frumoase femei din Bucureşti, iar chestia asta era vizibilă pentru oricine, a fost o femeie extrem de curtată de bărbaţi foarte puternici, în general.
O femeie foarte frumoasă, foarte sensibilă, foarte caldă"
, marturisea Maurice despre copilaria sa intr-un interviu acordat publicatiei Adevarul.

Maurice in copilarie, alaturi de mama sa:

 

Happy Birthday, Mom!

O postare distribuită de maurice_munteanu (@maurice_munteanu) pe

 

Taguri: