Maurice Munteanu NU crede ca Ramona isi face singura povestile care ii insotesc tinutele. Concurenta s-a saturat sa tot fie comparata cu Denisa si izbucneste in culise:"Poate ca eu sunt buna la ceva, ea la altceva. M-AM saturat...NU ma mai motiveaza nimic

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2017, 16:38

“Acuzata” de Iulia Albu ca este “un umeras”, ca nu are atitudine si, mai ales, deranjata de faptul ca este comparata cu Denisa, semifinalista “Bravo, ai stil!” sezonul 2, Ramona rabufneste!

Nici bine nu paseste pe podiumul “Bravo, ai stil!” ca juratii remarca tinuta Ramonei ca fiind asemanantoare cu una purtata de Denisa. Satula sa fie judecata ca fiind o simpla “copie”, Ramona reactioneaza.

“M-am saturat ca toata lumea sa ma compare cu Denisa! Suntem doua personalitati complet diferite”, spune concurenta.



Fata in fata cu juratii, Ramona recunoaste ca o stie pe Denisa, in acelasi timp spune fatis si ce anume a deranjat-o la Iulia Albu.
 

“Am fost impreuna (cu Denisa – n.r.) in liceu, in clasa a X-a, daca nu ma insel, dar nu ne-am "cunoscut"! Treceam una pe langa cealalta. (…) Mi-a placut stilul ei! (…) M-am simtit foarte prost pentru ca Iulia (Albu – n.r.) nu numai ca mi-a spus ca sunt "un umeras", dar a spus si ca nu am atitudine si postura, iar eu nu cred lucrul acesta.
Ma cunosc foarte bine! Am atitudine, postura, dar imi trebuie mai mult curaj!”, a concluzionat Ramona.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!