Maurice Munteanu: “Cel mai multi imi place cum se vad pantofii negri pe acesti ciorapi nude, pentru ca imi ofeera senzatia de picior tip manechin”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 10 mai 2018, 15:04

O noua editie “Bravo, ai stil! All Stars” incepe astazi, de la ora 16:30. Competitivitatea, eleganta, efervescenta, stilul, incununeaza cu succes aceasta editie a emisiunii, mai cu seama de cand juratii nu mai tolereaza tinute si comportamente care nu sunt in ton cu cerintele show-ului.

Prezentarea tinutei si tonusul concurentei Silvia destind atmosfera usor <incarcata>, din platoul emisiunii, dupa cateva momente tensionate intre concurente.

“Incerc sa fiu <scurta> astazi, pentru ca in atmosfera este usor incarcata de ceva <chestii>! (…) I-am cumparat lui Evolette (fetita concurentei- n.r.) un pestisor, si ea l-a scos din acvariu! Cand am ajuns acasa l-am gasit intins pe podea, iar fetita mea mi-a spus <Mami, l-am scos din acvariu ca sa nu se inece! L-am salvat!> (…) Si acum, ma duc sa cumpar alt pestisor”, suna

povestea Silviei care insoteste tinuta concurentei.

In fata juratilor, styling-ul Silviei a atras comentarii interesante, din partea acestora. Efectul de manechin creat de combinatia cromatica cromatica a pantofilor negri, cu ciorapi nude, facut de Silvia este apreciat.

“Cel mai multi imi place cum se vad pantofii negri pe acesti ciorapi nude, pentru ca imi ofera senzatia de picior tip manechin. (…) Imi place ce se vede! (…) Este un look care te prinde.

Tinuta are si o chestie catolica, are si o chestie sexy, dar are si o chestie un pic artificiala datorita acestui body nude … Imi place foarte mult ce-ai facut azi, Silvia!”,
este comentariul juratului Maurice Munteanu.

Nu ratati astazi, de la ora 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”. 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!