Maurice Munteanu catre Otilia:"As vrea sa spun ceva, dar nu pot!"/"Aproape ca am o cadere nervoasa, ce inseama aruncatura aia de haine pe tine?!"/"Nu te poti prezenta asa in fata noastra. Esti intr-o regresie totala. Nici corpul nu te ajuta!"Catalin Botez

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 feb 2018, 17:41

Otilia a reusit sa il enerveze si chiar sa fie deranjat vizual de styling-ul facut de concurenta.

Daca Maurice nu poate vedea nici in ruptul capului fusta din zale peste chilotii rosii in alta combinatie incat sa fie una reusita, Catalin Botezatu nici nu a vrut sa stea mult asupra jurizarii Otiliei. Efectiv i-a lasat un gust amar prezenta ei in acele haine si i-a zis ca nu o avantajeaa de niciun fel.

"Nu te poti prezenta in fata noastra asa. Pe bune, tu parca faci in asa fel incat esti intr-o regresie totala in afara de caputul tau frumos.

Am sa iti spunc eva care o sa te deranjeze. La aceasta tinuta nu te ajuta nici corpul. Poate sa ma injure oricine vrea, ea nu arata bine in aceasta tinuta."

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!