Maurice Munteanu a bagat-o in ceata pe Emiliana! Ce a spus juratul despre tinuta concurentei vedeti azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 05 dec 2017, 09:27

Timpul este foarte pretios pentru concurentele de la “Bravo, ai stil!” si capata alte valente pe masura ce Gala finala, ce va fi difuzata pe 16 decembrie, se apropie cu pasi repezi.

In editia de astazi a show-ului, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Maurice Munteanu reuseste sa se joaca cu mintea Emilianei, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania. Juratului pare sa ii placa si sa nu prea ii placa outfitul propus de fata, nedumerirea acesteia citindu-se pe fata ei, pe masura ce-i asculta discursul lui Maurice.


 “Cu parere de rau, trebuie sa iti aduc la cunostinta faptul ca ai reusit sa faci o tinuta buna! Aaaa, am spus cu parere de rau? Nu! Fara parere de rau, imi
face placere sa iti aduc la cunostinta faptul ca ai facut o tinuta proasta. Cu bucurie in suflet si cu mirare, cu uimire, cu pasiune, cu dor si jale, cu o lacrima in ochi, esti o piedica in calea uitarii!”, spune Maurice Munteanu.

Care este concluzia juratului si ce au de spus ceilalti veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!