Maurice, enervat maxim de vorbele Marisei: “Daca anii 2000 sunt definiti de bling – bling si explozie de culoare, eu pot pleca acum acasa, nu sa ma culc, pentru ca n-am de ce, ci sa mananc o inghetata!”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 mai 2018, 10:07

“Inceput de saptamana plin de speranta”, asa pasesc in platoul emisiunii cele sapte concurente ramase in competitia “Bravo, ai stil! All Stars”. O editie plina de stil si eleganta, dar si de surprize din partea concurentelor, astfel se anunta a fi show-ul de azi al emisiunii.

Randurile se strang, competitia se apropie cu pasi repezi de finala, iar concurentele isi ataca, pe toate fronturile, adversarele. Asa se intampla si in cazul Marisei care nu a asimilat prea bine victoria Silviei din Gala trecuta. In fapt, Marisa sustine ca Silvia nu a castigat pe merit Gala “Masina timpului”.

“Silvia nu stia ce coafura sa isi faca. Ea nici macar nu stia ce coafura era reprezentativa  anilor 2000! Nu stia! (moment prezentat de Silvia in Gala <Masina timpului>- n.r.).

Mi s-a parut super tare cand a primit Silvia tema, anii 2000, ca e cumva stilul ei. <Kitschoseala> aia, blig-bling-urile, nebuneala aia, care era in anii 2000, explozia aia de culoare …. Ma asteptam sa castige Gala, dar pe merit! Silvia nu a castigat Gala pe merit, sincer! (…) Anii 2000 nu inseamna gri, negru si par drept! Adica nu trebuie sa fii mare cunoscator de moda ca sa intelegi ce inseamna anii 2000!”, sustine
cu tarie Marisa in unul dintre testimonialele filmate in Gala, prezentate in editia de azi.

Afirmatiile Marisei au atins coarde foarte sensibile, atat in ceea ce-o priveste pe contracandidata ei, Silvia, dar mai ales in randul juratilor. Membrii juriului au avut reactii transante la adresa spuselor concurentei Marisa.

“Ideea este ca atunci cand nu esti informat si <kitschosenia> te caracterizeaza intru totul, si nu ai abilitatile necesare pentru a face un alt styling in afara de “7 culori” puse alambicat pe tine, este normal ca nu stii ca

parul drept era la mare cautare in anii 2000 doar printre cele mai rafinate <exponente> de la Hollywood. Dar n-ai cum sa stii, avand in vedere ca te cheama <Marisol>. (…) Draga de ea, nu stie moda, dar vrea sa fie si ea stilista … la Copaceni!”, a replicat, cu zambetul pe buze, Silvia.

Juratul Maurice Munteanu a fost primul care a oferit replica, vis-à-vis de cele insinuate de Marisa, la adresa juriului emisiunii.

“Tocmai pentru ca nu iti trebuie foarte multe cunostinte in moda, si tocmai pentru ca exista concurente in platou care pot traversa istoria contemporana a modei ca si cum ar traversa cu o hidrobicicleta Lacul artificial din Cismigiu, as vrea sa stabilim doua chestiuni legate de Gala: cele mai grele teme, din punctul meu de vedere, le-ati avut tu (Silvia – n.r.) si concurenta Alina, din motivul ca atat contemporaneitatea si anii 2000 nu au niste chestiuni specifice, sau au, dar foarte putine, comparativ cu perioade foarte bine sustinute stilistic, cum ar fi anii ’20, anii

’60, ’70, ’80, chiar si anii ’90. A doua chestiune: vreau sa ii spun concurentei Marisa ca, daca ar fi sa facem asa un fel de formula magica a elementelor care i-au facut celebri (referire la anii 2000 – n.r.), din punct de vedere stilistic, acestia sunt conturati de corsetele tip bustiera, ceea ce a purtat Silvia, pantalonii cu talie joasa dubla, ceea ce a purtat Silvia, si sandalele fine, ceea ce a purtat Silvia.
(…) Marisa, as vrea sa fii mai respectoasa fata de juriu! (…) Daca anii 2000 sunt definiti de bling – bling si explozie de culoare, eu pot pleca acum acasa, nu sa ma culc, pentru ca n-am de ce, ci sa mananc o inghetata!”,
a reactionat juratul Maurice Munteanu.

            In alta ordine de idei, Silvia a atras, si de aceasta data, laude la unison din partea juratilor, in ceea ce priveste styling-ul propus in editia de azi a emisiunii.

Nu ratati astazi, de la ora 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!