Marisa vorbeste IN PREMIERA despre despartirea parintilor ei! Nimeni nu a stiut, insa s-a intamplat in timpul sezonului "Bravo, ai stil!" Tot atunci, finalista "All Stars" a mai primit o lovitura

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iun 2018, 12:50

Marisa a avut cateva incercari de depasit pe parcursul a doua sezoane "Bravo, ai stil!" pe plan personal.

Intr-un interviu emotionant pentru revista VIVA, Marisa a povestit ca pentru ea, sezonul doi "Bravo, ai stil!" a fost o piatra de incercare si profesional, insa si personal deoarece parintii ei luasera decizia de a se desparti si pe langa asta, frumoasa concurenta s-a separat si de iubitul ei din acea perioada, bulversand-o foarte tare.

"Printii mei sunt despartiti, din timpul sezonului doi "Bravo, ai stil", mami s-a mutat in Bucuresti, tati a ramas in Slatina.

Au ajuns intr-un punct in care nu se mai intelegeau bine. Aveau o relatie la distanta, eu cred ca asta i-a despartit un pic. Au inceput sa aiba viziuni diferite. Ei sunt foarte tineri, au 45, 47 de ani. Sunt foarte frumosi. Sa stii ca ii multumesc emisiunii pentru ca am trecut mai repede, eram focusata pe ceva. Eu m-am despartit de o persoana tot in concurs. Atunci mi-a fost foarte greu, nu mai aveam parintii impreuna, nu mai aveam iubit.
M-am focalizat pana la urma, trebuia sa am tinute, dialog, reactii...

Ma bucur ca m-au prins in emsiune situatiile astea. Viata mea s-a schimbat radical. Am depasit situatia cu brio. Eram obligata sa ma obisnuiesc. Am noroc acum ca mama mi-l creste pe Pugi, mai am si un pechinez,. Ii creste pe amandoi, am si pisica aici. Ies in parc cu el, cu mami..."

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri: