Marisa, tinuta hollywood-iana, insa ce verdict i-au dat juratii finalistei si mai ales cum s-a descurcat tanara de 20 de ani in postura de prezentatoare TV. Lacrimile si emotiile si-au spus cuvantul cand a venit vorba de familia Marisei! Uite cine a susti

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 iul 2017, 22:44

Marisa a impresioant de-a lungul editiilor "Bravo, ai stil!" prin senzualitate si eleganta, insa parcursul ei nu a fost lipsit de incidente sau evenimente care au pus-o pe concurenta intr-o lumina mai putin favorabila. Cu toate acestea, ea a stralucit la propriu in GALA FINALA.

Dupa ce a defilat in ultima Gala intr-o rochie semitransparenta si cu posteriorul la vedere, Marisa le-a demonstrat celor care nu o vad in postura de prezentatoare TV ca poate sa faca si acest lucru. Atat in calitate de reporter cat si in calitate de prezentatoare TV, Marisa nu a avut emotii si s-a descurcat perfect la realizarea unui reportaj chiar despre ea, cu un fin sarcasm la adresa tuturor greselilor pe care le-a facut de-a lungul editilor.

Mai presus de toate, insa, in seara cea mare, in Finala, alaturi de tanara de 20 de ani au fost mama si sora ei Priscila, foarte emotionate, de altfel:"Indiferent de rezultat, Marisa va fi si va ramane o invingatoare/"Sora mea merita sa castige", au spus sora si mama finalistei!

In schimb, juratii nu au fost impresionati la cote maxime de aparitia Marisei, iar Iulia Albu i-a atras atentia ca i se vede lenjeria:"Este foarte vizibila aceasta lenjerie si consider ca nu ai facut altceva decat sa iei o rochie dintr-un magazin.

Nu imi plac cerceii, iar coafura este ridicola. Mi-ai placut in reportaj, insa mai putin in varianta reporter", au fost cuvintele fashion editorului. Uite ce note a primit Marisa la sfarsitul jurizarii!

 

Taguri: