Marisa, surprinsa la AEROPORT! Unde a plecat frumoasa finalista inainte de MAREA FINALA. Ce marturisire emotionanta a facut concurenta despre PLECAREA-FULGER!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 11:03

Marisa a plecat din Bucuresti, iar motivul a fost unul extrem de intemeiat avand in vedere ca mai sunt doua zile inainte de Marea Finala.

Marturisirea Marisei i-a lasat pe fani fara cuvinte, atat de emotionanta a fost. Concurenta a plecat din Bucuresti pentru a-si revedea parintele venit din strainatate special pentru ea, pentru Gala live de sambata!

Am primit suutee de mesaje în care am fost întrebată unde merg sau în care mi s-a urat drum bun, în care voi vă bucuraţi că plec în vacanţă şi că în sfârşit aţi ajuns să o vedeţi şi p-asta! M-am bucurat! Sincer nu mă aşteptam la asemenea mesaje pline de conţinut şi esenţă! Înainte de toate mă bucur enorm că v-am câştigat pe voi!

Tot cu voi am să interacţionez şi după această emisiune, atunci când îmi voi începe adevăratele mele proiecte în ale modei. Atunci când îmi voi lansa prima mea colecţie! VEŢI MAI AUZI DE ACESTĂ FATĂ CU MULTE NUME ÎN BULETIN! Şi veţi fi mândri că m-aţi susţinut atât de mult timp!

Aici nu vreau să intru in detalii. Prefer să vă pregătesc şi eu surprize pe măsura celor pe care mi le-aţi făcut şi voi!
Revenind la subiect, azi am fost să-i fac o surpiză lui tati.

S-a întors in ţară şi ştia că sunt supărată pe el pentru că nu a putut să-mi fie alături in Marea Finală. Dar mi-a trecut. Pentru că tot pentru mine s-a întors, să fie prezent măcar în live-ul de sâmbătă în care se va decide câştigătoarea. A rămas puţin surprins şi nu vă imaginaţi ce bucurie i-am putut face!
Îmi place să fac oamenii fericiţi..."

 

Taguri: