Marisa si Adela, ultimele finaliste de la "Bravo, ai stil!" CIne este cea care a castigat titlul de "cea mai stilata femeie din Romania"? Publicul a fost in EXTAZ

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 30 iul 2017, 11:58

Marisa a fost desemnata, sambata seara, in cadrul Galei ce a fost difuzata la Kanal D, castigatoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”. Concurenta i-a cucerit total pe jurati si pe telespectatori cu tinutele pe care le-a afisat de-a lungul competitiei, cat si in ultima seara de Gala.

Marisa a facut fata cu brio cerintelor exigente din partea juratilor, cat si a rivalitatilor celorlalte contracandidate, castigand treptat mii de sustinatori in mediul online si devenind un adevarat fashion icon pentru multe tinere din Romania. Aceasta s-a remarcat de-a lungul competitiei stilistice prin gratie, stil, atitudine, dar si prin darzenia de care a dat dovada atunci cand si-a aparat alegerile vestimentare.

“Le multumesc din suflet celor care m-au votat, sunt foarte emotionata! Nici nu mai am cuvinte! Tremur toata de emotie!”,

a spus Marisa, castigatoarea celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”, imediat dupa Gala de sambata.

 

 

Adrenalina a atins cote alarmante in aceasta seara in platoul emisiunii „Bravo, ai stil!”, batalia fiind stransa intre Adela si Marisa. Fiecare dintre acestea si-au indemnat fanii sa le voteze pana in ultima clipa, in care s-a anuntat „stop vot”.

 

„Va multumesc foarte mult pentru tot ce ati facut pentru mine pe tot parcursul meu in aceasta competitie. Pentru ultima oara, va rog sa ma votati! Noi, <echipa Adela>, chiar meritam sa castigam”, a spus Adela celor din fata micilor ecrane.

 

Atat fostele concurente ale acestui sezon cat si finalistele primului sezon „Bravo, ai stil!” s-au aflat in gradena alaturi de sustinatorii celor trei fete si si-au exprimat public admiratia fata de castigatoare, de Marisa, devenita Cea mai stilata femeie din Romania.

 

Adela s-a clasat pe locul doi si a intrat in posesia unui autoturism de mii de euro. Vizibil emotionata, fata si-a stapanit cu greu lacrimile in momentul in care a fost anuntata marea castigatoare.

 

 

 

Taguri: