Marisa si Adela au intrat in posesia mult ravnitelor premii castigate in cel de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 09 aug 2017, 14:03
Foto(5)

Marisa, castigatoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, si Adela, finalista care a a ajuns in pozitia secunda in competitie, au intrat luni in posesia premiilor pe deplin meritate, inmanate celor doua foste concurente chiar de presedintele Kanal D, Haluk Kurcer.

Marisa a cucerit  inimile telespectatorilor si aprecierea membrilor Juriului „Bravo, ai stil!”, astfel ca astazi a primit CEC-ul de 100 de mii de lei, precum si sansa unei cariere in televiziune. Depinde doar de ea ca de acum inainte sa fructifice la maximum sansa uriasa pe care a obtinut-o cu munca, seriozitate, gratie si inspiratie din plin.  Adela a avut si ea motive de bucurie cand a primit automobilul castigat dupa luni de competitie acerba cu redutabile contracandidate.

             Premiile consistente le-au fost oferite celor doua tinere ambitioase de presedintele Kanal D, Haluk Kurcer, care le-a felicitat cu multa caldura si le-a urat succes in tot ceea ce vor urma sa faca de acum inainte.  

               „ Sunt fericit si onorat sa ofer aceste premii Marisei si Adelei. A fost o competitie dura, cu emotii puternice, cu situatii tensionate, dar si cu multe momente memorabile de bucurie.

Numarul impresionant de sms-uri de sustinere pentru fiecare dintre cele doua concurente demonstreaza ca telespectatorii au fost si sunt alaturi de aceste tinere, ca le urmaresc evolutia atat pe micul ecran, cat si in social media. De asemenea, audienta uriasa inregistrata si de acest al doilea sezon  <Bravo, ai stil!> demonstreaza ca ele sunt cu adevarat castigatoare. <Bravo, ai stil!> este unul dintre cele mai importante show-uri Kanal D, am produs un format revolutionar pe piata din Romania, devenind astfel trendsetteri.
Suntem nerabdatori sa lansam cel de-al treilea sezon <Bravo, ai stil!>, le pregatim telespectatorilor o serie de suprize frumoase!
”, a spus Haluk Kurcer, presedintele Kanal D.  

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!