Marisa, mai sexy ca niciodata cu doua zile inainte de Marea Finala! POSTERIORUL ei ca convins-o pe Raluca Badulescu ca merita STELUTA. Razvan Ciobanu, nemultumit de styling-ul facut de concurenta:"Tinuta asta ti se pare perfecta pentru penultima zi de com

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 17:06

Marisa a intrat in vizorul lui Razvan Ciobanu dupa ce designerul a observat ca look-ul ei nu este demn de un sfarsit de sezon "Bravo, ai stil!"

Dupa ce Raluca Badulescu a apreciat versatilitatea Marisei din ultima perioada, nu acelasi lucru se spune si despre Razvan Ciobanu care a observat ca boticeliana concurenta nu are un styling elaborat si demn de penultima zil pana la Marea Finala:"Sa trecem peste posterior, costum de baie...Este perfecta pentru penultima editie?! As fi vrut sa vina cu o tinuta mai gandita! La mine este evident, la Marisa o sa vad bratarile cu perle si cea cu steaua de mare.

Accesoriile sunt foarte greu de carat de acasa, de aceea are doar atatea. M-ai auzit pe mine comentand ceva de rochii de seara?"

"Mie tinuta nu imi displace. Imi place acele nuante de roz. Imi place aspectul tutti frutti al tinutei", a spus si Maurice Munteanu.

 

 

Taguri:

Episodul 42 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D miercuri, 24 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.