Marisa a purtat si la inceputul competitiei "Bravo, ai stil!" creatii de-ale ei, insa NU A SPUS nimic despre acest lucru.Juratii au apreciat foarte mult aparitia ei fara sa stie al cui este design-ul! Marisa nu este la prima tentativa, ea a facut tinute p

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 aug 2017, 11:25

Desi este foarte talentata si se vede cu ochiul liber faptul ca are potential, Marisa nu se lauda cu acest dar, ci tace si face.

In competitia "Bravo, ai stil!", Marisa a tot purtat creatii de-ale ei pe care le-a intrudus subtil in styling-urile pe care le facea. Undele dintre ele chiar au fost apreciate de jurati fara ca ei sa stie ca ea sta in spatele design-ului. Intrebata la un moment dat de catre Maurice de ce nu isi lanseaza o colectie sau de ce nu vine cu piese create de ea, Marisa a evitat sa spuna ca a facut acest lucru, rezumnadu-se la promisiunea ca fashion editorul va fi invitat cand ea isi va lansa prima colectie.

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

Cu toate acestea, Marisa nu a spus niciodata ca cele mai multe din creatiile sale au fost deja prezentate si chiar purtate de catre artisti romani pe scena cu este cazul si iubitei lui Keo, Misty care a purtat o tinuta facuta de Marisa.

Nu mai vorbim la capitolul styling unde Marisa exceleaza si se bate cu stilisti vechi in bransa, ea avand doar 20 de ani.

 

 

 

 

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!