"Marisa, moment de exceptie si tinuta de exceptie!" Maurice, in schimb, a deconspirat-o:"Tinuta si momentul sunt copiate 1:1!" Pentru prima data, Iulia Albu i-a facut o mare surpriza Marisei! Ce s-a intamplat in platou si mai ales de ce Emiliana o acuza c

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mar 2018, 10:41

Fara indoiala, Marisa a fost spectaculoasa din toate punctele de vedere desi carcotasi se gasesc la tot pasul in randul rivalelor ei.

Daca Emiliana a acuzat-o si i-a spus ca tot ea a fost cea care i-a imprumutat momentul avand in vedere ca ea a fost prima care si-a invitat in platou sustinatorii, facand un intreg moment cu ei si apoi Marisa vine si face acelasi lucru, Maurice Munteanu i-a reprosat si el faptul ca nu a fost sincera de la inceput si nu a recunoscut ca momentul si tinuta au fost copiate.

In ciuda acestei observatii, fashion editorul i-a dat un cinci, adica nota maxima.

La fel a facut si Iulia Albu care a tinut-o pe concurenta in tensiune aratandu-i un mare cinci si spunandu-i ca asta e nota pe care o vrea, insa dedesubt se afla nota reala care, de fapt tot un cinci a fost si i-a mai spus ca deseneaza foarte frumos si ar fi pacat sa nu continue facultatea de design!

 

Taguri: